Skip to content

Velkommen til mit univers af eventyrlig magi og spirituel livsstil

Velkomstbrev til dig

Kæreste dig

Dette åbne brev er til dig.

Til dig, som drømmer og mærker, at du har et formål med livet. Til dig, som mærker, at der er noget inden i dig, der kalder, og som gerne vil skabes igennem dig – udleves igennem lige netop dig.

Du står måske et sted, hvor du ofte tilpasser dig de ydre omstændigheder, og du mærker måske også, at du føler dig begrænset og ikke tilfredsstillet. Du vælger måske det sikre valg, så du føler dig tryg, men samtidig keder du dig og savner mere liv, flere farver, mere glæde, mere mening. Du ved, du rummer mere og ønsker, at livet skal være mere eventyrligt.

Du kan gøre dit liv mere eventyrligt. Du kan finde modet til at udtrykke det, din sjæl ønsker at udtrykke igennem dig.

Du er vigtig. Du er noget særligt. Og hvis du mærker, at din sjæl kalder dig til at gøre noget stort, så vid, at det er et rigtigt kald og ikke bare noget, du forestiller dig. Dit fremtidige selv kalder på dig. Du mærker, at der er sider af dig, som længes efter at blive udlevet – kreative sider, seksuelle sider, spirituelle sider.

Du ved måske ikke helt, hvad dit formål er endnu, men vid, at det er virkeligt, også selvom andre måtte fortælle dig, at det ikke er rigtigt og bare er fri fantasi.

Du kan skabe det liv, du drømmer om. Din sjæl hvisker i dit øre hele tiden og ønsker at guide dig, og du kan lære at lytte til den og skabe det liv, du drømmer om. Din sjæl kender dig bedre end nogen anden, og den guider dig – du skal blot lytte til dens stille hvisken. Du kan høre den, når du bader, kører bil eller laver repetitivt arbejde.  Du kan også lære at lytte under meditation. Jeg fik selv billedet af Nova Magica under en meditation og blev ved med at bede om flere billeder og mere indsigt.

At leve magisk betyder at lade dig forundre og betage, når du ser noget smukt, fascinerende eller uforklarligt, at tillade din frie fantasi at flyde og at tillægge fantasien værdi. Tro på, at din fantasi vil dig noget. At leve magisk betyder at tro på, at der ligger eventyr og venter på dig og at finde modet til at omfavne eventyret – også selvom noget i dig siger, at det er barnligt og ufornuftigt, eller selvom der er en masse forpligtelser, der hiver i dig.

Vid, at mirakler findes. Mirakler er, når ting, vi ikke tror er mulige, sker. Vær åben for, at der kan ske mirakler i dit liv og læg mærke til, hvordan sin sjæl og universet taler til dig gennem synkroniciteter. Skab selv din mirakel-marinade – begyndt at bygge et liv, hvor du omgiver dig med mennesker, der løfter din energi, og hvor dine fysiske omgivelser hæver din vibration og stimulerer din fantasi og dine drømme. Lær at lytte til din intuition.

Lev magisk.     

Kærlig hilsen Maria