Skip to content

Velkommen til mit univers af eventyrlig magi og spirituel livsstil

Slip dit præstationspres og din pleasertendens

Køb kursus

3 MÅNEDERS FORLØB

Dette 12 ugers online forløb er bygget op i 5 moduler, hvor du på hvert trin får adgang til ny viden, teorier, indsigter og redskaber gennem videoer, refleksionsark og mulighed for 1:1 sessioner undervejs. Det er nemlig sådan, at du kan tilvælge 5 konsultationer undervejs, der hver har en times varighed. Dette forløb vælger de fleste, men det vigtigste er, at du vælger den løsning, der passer ind i din hverdag og dit behov.

Modul #1

UGE 1-2
VÆR DIG SELV OG ELSK DIG SELV FOR DEN, DU ER

I modul 1 undervises du i, hvad der er årsagerne til, at vi faktisk ubevidst (eller bevidst) lægger et stort præstationspres på os selv. Vi dykker også ned i de bagvedliggende årsager til, hvorfor vi pleaser andre i forhold til de teorier, vi kender fra psykologien.

Modul #2

UGE 3-4
MÆRK OG BRUG DINE FØLELSER

Vores indre kompas viser os vejen og hjælper os til at træffe valg i livet, der passer til dig og mig, vores behov, ønsker og værdier. Men mange oplever desværre, at kompasset er røget ud af kurs i løbet af årene, og derfor handler dette modul om at finde ind til kompasset igen og handle efter vores intutioner i stedet for vores “tro” på, hvad andre vil have os til.

Modul #3

UGE 5-7
STÅ VED DIN SÅRBARHED

I modul 3 dykker vi ned i sårbarheden. Mange pleasere hader at være sårbare, fordi følelsen af kontroltab for det meste følger med. Heldigvis kan sårbarheden være med til at reducere stress, presfornemmelser og følelsesmæssige utilfredshed med os selv. I denne modul taler vi også om idealbilleder og facader, som vi hver dag spejler os i.

Modul #4

UGE 7-9
SÆT DINE GRÆNSER

I dette modul dykker vi ned i grænsesætningen – og hvordan du sætter grænser op for både dig selv og andre mennesker. Det er også i dette modul, vi sammen sætter fokus på, hvad der gør dig glad, og hvad der koster for meget energi for dig.

Modul #5

UGE 9-12
VÆLG GLÆDEN

I det sidste modul sætter vi sammen fokus på, hvad glæde er for dig – og hvad glæde er i dit liv. Her er det både de små ting, de giver et smil på læben i løbet af hverdagen til de store livsomvæltende glæder, vi gør på opdagelse i. Herefter afdækker vi, hvilke niveauer af glæde, du har i dit liv og på hvilke niveauer, du har behov for mere glæde.

  • BLIV HELT GRUNDLÆGGENDE ET GLADERE MENNESKE

    Få selvtilliden og selvforståelsen til at være glad hver dag, når dagen går dig i møde.

  • TAG VARE PÅ DIG SELV

    Bliv ligeså sød ved dig selv, som du er overfor andre mennesker.

  • GÅ FORREST

    Inspirér andre til at passe godt på sig selv og deres nærmeste i en travl hverdag.

VÆR DIG SELV OG ELSK DIG SELV

Køb kursus