Skip to content

Velkommen til mit univers af eventyrlig magi og spirituel livsstil

Mit hjerte brænder for at hjælpe dig, for jeg har selv gået vejen.

Køb kursus

Kickstart selvkærligheden – for pleasere

Mange mennesker har desværre følelsen af at være en pleaser, der sætter andres behov for at være glade øverst på prioriteringslisten. Men selv ligger de derhjemme i sengen, når dagen er forbi, og bliver spist op af dårlig samvittighed, fordi de igen tilsidesatte deres egne behov i kampen for at tilfredsstille andre. Hvis du selv er pleaser, kan du formentlig nikke genkendende til disse situationer:

Du siger ja til opgaver og ansvar pga. forpligtelse og ikke pga. lyst.
Dine handlinger er styret af, hvad du tror, at andre forventer af dig.
Du sætter til enhver tid andres behov før dine egne.

Men sådan behøver det ikke at være, og derfor har jeg lavet et mini kursus til dig, der foregår online. Så kan du få forståelsen, baggrundsviden og værktøjerne, der gør det muligt at sætte dig selv først uden, at du bliver opfattet som egoistisk af andre eller dig selv.

INDHOLD PÅ

VIDEO UNDERVISNING

Forløbet består af 5 moduler. Hver modul består af 1 video, som du enten kan streame eller lytte til som podcast. Modulerne har fokus på at hjælpe dig til at sige ja til det, der virkelig betyder noget for dig, så du kan være noget for de mennesker, du holder af.

PRAKSIS

Øvelse gør mester! Den store forandring sker, når du lærer at omsætte din nye viden i praksis. Igennem kurset giver jeg dig også inspiration til, hvordan du kan prøve de nye værktøjer af på en sikker måde. På den måde samler vi på gode oplevelser sammen.

ARBEJDSARK

Der er tilhørende arbejdsark, som du kan arbejde både online i arkene eller printe dem ud. Arkene ligger som en del af trin 3 og trin 4, og selvom du bruger arkene under kurset, er du altid velkommen til at gå ind og hente dem ned igen. 

  • VÆR NOGET DIG SELV OG FOR ANDRE

    Så kort kan det siges, men alligevel er det noget, der er svært for mange.

  • FÅ MERE ENERGI

    Få mere energi til det, der betyder noget for dig – og som gør dig lykkelig.

  • INSPIRÉR ANDRE

    Kom ud og inspirerer andre til at lære om selvkærlighed og bliv en inspirationskilde og ikke en undskyldning..